Продавець ПрАТ"РЕАГЕНТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
24 відгуків
ПрАТ"РЕАГЕНТ

Набір хімреактив для вет-сан експертизи Солінь ПРАТ "Реагент"

від 326,64 ₴

  • В наявності
Набір хімреактив для вет-сан експертизи Солінь ПРАТ "Реагент"
В наявності
від 326,64 ₴
Набір хімреактив для вет-сан експертизи Солінь ПРАТ "Реагент"
+380 (50) 452-20-76
Тест-набори для клінічної діагности
  • +380 (50) 452-20-58 Ветеринарний відділ та хімреактиви
  • +380 (50) 452-20-85 Тест-набори для клінічної діагности
  • +380 (56) 370-38-67 Ветеринарний відділ та хімреактиви
  • +380 (67) 638-11-37 Тест-набори для клінічної діагности
+380 (50) 452-20-76
Тест-набори для клінічної діагности
  • +380 (50) 452-20-58 Ветеринарний відділ та хімреактиви
  • +380 (50) 452-20-85 Тест-набори для клінічної діагности
  • +380 (56) 370-38-67 Ветеринарний відділ та хімреактиви
  • +380 (67) 638-11-37 Тест-набори для клінічної діагности
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

УКРАЇНА

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ

ТЕРЖІВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦІЇ

01001, Київ, вул. Хрещатик, 24. Телефон: (044) 229-57-56. Факс: (044) 228-03-08. Телетайп: 33115 Хліб

 

ТУ У 24.4-13433137-055-2009                                                            ЗАТВЕРЖНО

Головний Державний Інспектор

ветеринарної медицини України

Голова Державного департаменту

ветеринарної медицини України

______________ П. І. Вербицький

 

НАСТАНОВА

по застосуванню набору хімреактивів

для ветсанекспертизи розсолу соління

(на 100 кручених)

 

1. Склад набору:

1

Калій хромовокислий

ГОСТ 4459-75

20 г

2

Розчин для визначення вмісту повареної солі

ГОСТ 25794.3-83

2 х 100 мл

3

Фенолфталеїн

ГОСТ 5850-72

1 г

4

Натрію гідроокис фіксанал 0.1 N

ТУ 6-09-2540-87

1 ампула

Набір призначений для визначення у розсолі соління вмісту повареної солі та загальної кислотності в перекладі на молочну кислоту.

 

2 Виготовлення рОбочих розчинів.

 

2.1 10% водяний розчин хромовокислого калію  - з флакона одважують 10 г хромовокислого калію, кількісно переносять в мірну колбу на 100 мл, розчиняють в невеликій кількості дистильованої води, потім доводять дистильованою водою до позначки.

2.2 Розчин для визначення вмісту повареної солі – придатний до застосування.

2.3 1% спиртовий розчин фенолфталеїна – вміст флакона (1г) розчиняють в 100 мл 96% етилового спирту.

2.4 0,1 N розчин NaOH - для виготовлення децинормального розчину NaOH місткість ампули кількісно переносять в 1-літрову мірну колбу і доводять дистильованою водою до позначки. У разі замутнення в ампулі розчину фіксаналу необхідно перевірити концентрацію виготовленого 0.1 N розчину натрію гідроокису титруванням соляною кислотою.

 

3 Проведення аналізів.

 

3.1 Визначення в розсолі соління вмісту повареної солі.

1 мл відфільтрованого розсолу розводять 10 мл дистильованої води, до цього розчину додають індикатор 3-5 крапель 10% розчину хромовокислого калію й титрують розчином для визначення вмісту повареної солі до прояви червоного коліру, незникаючого після збовтування. Вміст кухонної солі в процентах визначають за формулою:

                                              0,585  x  V

X = --------------------

     V1

де: X – вміст кухонної солі, %;                                                                                                                                                   

       V – кількість розчину для визначення вмісту солі, мл;

       V1кількість відфільтрованого розсолу, мл;

       0,585 – коефіцієнт перерахування.                                                                                                                      

 

3.2 Визначення в розсолі соління загальної кислотності в перекладі  на молочну кислоту.

До 10 мл відфільтрованого розсолу додають 3-5 крапель 1% спиртового розчину фенолфталеїну (індикатор) и титрують 0,1 N розчином їдкого натру до появи рожевого коліру, незникаючого  протягом 1 хвилини. Кислотність по молочній кислоті визначають за формулою:

                                                  А  x  0,9

X = --------------

     10

де Х - загальна кислотність;

   А - кількість 0,1 N розчину їдкого натру, витраченого на титрування, мл.

   0,9 - коефіцієнт перерахування;

   10 - кількість фільтрату розсолу, мл.

 

Норми вмісту солі і загальної кислотності в розсолі.

 

Найменування квашеній та соління

Вміст повареної солі, %

Загальна кислотність в перерахуванні на молочну кислоту, %

Огірки солені

3 - 5

0,6 - 1,4

Томати солені

3 - 8

0,6 - 2,0

Капуста квашена

1,2 - 1,5

0,7 - 2,4

Гриби солені

4 - 4,5

0,5 - 0,9

 

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 326,64 ₴
Контакти
+380 (50) 452-20-76
Тест-набори для клінічної діагности
+380 (50) 452-20-58
Ветеринарний відділ та хімреактиви
+380 (50) 452-20-85
Тест-набори для клінічної діагности
+380 (56) 370-38-67
Ветеринарний відділ та хімреактиви
+380 (67) 638-11-37
Тест-набори для клінічної діагности
вул. Ударників, 27, Дніпро, Україна
ПрАТ"РЕАГЕНТ
Роман
+380504522076
Мапа
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner